Occasions

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. VW Transporter "SAMBA BUS" VW Transporter "SAMBA BUS"

  Deze zeer gave, van oorsprong Amerikaanse, 21-raams Samba bus van 1966 kwam bij ons in 2008 binnen in zeer originele staat. 1e lak en nauwelijks roest. Deze bus is bij VWairhouse met veel zorg en attentie voor detail volledig gerestaureerd en opnieuw gespoten in zijn originele kleurstelling. Vrij uniek is dat er bijna niet gelast is aan deze bus omdat het originele plaatwerk nog in zo'n goede staat was. Deze Sambabus is voorzien van een nieuwe standaard 1600 motor, Een volledig nieuw interieur van T.M.I. welke van hoge kwaliteit is en zo dicht mogelijk bij het origineel komt en natuurlijk Safari-ramen voor. De onderzijde heeft een Dinitrol antiroest behandeling gehad. Verder zijn er de nodige upgrades gedaan die van buitenaf niet of nauwelijks te zien zijn, o.a.: -Rondom schijfremmen met bekrachtiging. -I.R.S. achterwielophanging (onafhankelijk). -Nieuwe versnellingsbak met "lange overbrengingsverhouding" (8/31). -2 extra oliekoelers voor de motor (met ventilatoren). -Standkachel Deze bus heeft als datum eerste toelating 28-02-1966 en heeft een geldige A.P.K. tot 28-06-2018. Deze prachtige Sambabus is te koop voor € 120.000,-

  Lees verder
  VERKOCHT
 2. VW karmann Ghia T14 Cabriolet VW karmann Ghia T14 Cabriolet

  2000cc T1 "Kaag"motor, (sterk en betrouwbaar). Versterkte "rancho"versnellingsbak (sterk en betrouwbaar). Gene Berg shifter. Leren interieur. Nieuwe Cabriokap. Volledig met dinitrol behandelde bodem.

  Lees verder
  VERKOCHT
 3. Volkswagen 1303 Cabriolet Volkswagen 1303 Cabriolet

  Deze van oorsprong Amerikaanse kever 1303 cabriolet is in 2008 overgespoten. In 2006 is het interieur geheel vernieuwd met o.a. leren bekleding op de stoelen. Ook heeft de motor in 2006 een milde upgrade gehad om beter met het verkeer mee te kunnen. voorzien van veel extra's zoals een Gene Berg versnellingspook en klokjes voor o.a. oliedruk, olietemperatuur en toerenteller.

  Lees verder
  VERKOCHT
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren